Ukážka z knižky / Čo povedali čitatelia

Nakuknite medzi prvými do knižky.  Tu je uryvok zo šiestej kapitoly.

 

Čo povedala o knihe Karin Bodnárová, účtovníčka a mama 2 detí

Kniha je perfektná, s deťmi sme ju čítali 3x po sebe. Stáva sa nám to iba s knihami, ktoré ich naozaj chytia za srdce. Hneď po zavretí zahlásili: Znova! Počúvali, akoby ju počuli prvýkrát. Veľmi som sa z toho tešila aj ja, lebo je napísaná nádherne s láskou. 

Po prvej kapitole som ich naviedla na rozhovor. Dcerke (5r) stačilo málinko a krásne sme sa porozprávali o tom, ako sme sa my na ňu tešili. A takto nenútene sa pripojil aj synček (3r), ktorý inak taký zdelný ešte nezvykne byť. 

Čo povedala Viera Katinova, mama 2 detí

Kniha je veľmi pútavá a krásna. Moju dcéru (6r) veľmi zaujala. Práve totiž prechádzame zložitým obdobím, neviem či je to vekom alebo mladším bratom (1.5r), ale vo Vašej knihe sa akoby našla. Zrazu sme riešili, čo bolo keď bola maličká, či sme sa na ňu tešili, keď bola v brušku. Kniha ju oslovila a musela som jej sľúbiť, že si ju ešte prečítame a porozprávame sa o všetkom, čo bolo. Aj mňa bavilo čítať ju a spomínať na všetky tie drobnosti, ktoré boli a na ktoré sa vplyvom času zabudlo.

Čo povedala Darinka Vavreková-Onofrejová, mama 3 detí

Som mamou troch krásnych detí. Dianka 10, Vladko 4 a Darius 10 mes. Začala som čítať vašu knihu večer pred spaním. Môžem povedať, že deti zaujala. Počúvali so zatajením dychom a Vladko po prečítaní kapitoly zahlásil:" EŠTE", :-) potešilo ma to. Cítila som z neho pokoj a spokojnosť. Dakujem a odporúčam všetkými desiatimi. 

 

Knižka je už v predpredaji za zvýhodnenú cenu. Objednať si ju môžete tu. Knihu obdržíte poštou v marci, hneď ako príde z tlačiarne.

Tí, čo si objednajú knihu v predpredaji budú automaticky zaradení aj do SÚŤAŽE O TRIČKO s malým zajkom a ďalšie hodnotné ceny.  Výhercov žrebujeme každý týždeň počas predpredaja, včasnou objednávkou zvyšujete svoju šancu na výhru. Prve žrebovanie bude už tento piatok 12. februara. 

Nabudúce sa dozviete príbeh, ako učiteľka nechtiac spôsobila šikanovanie dieťaťa a prečo sa dieťa o tom bálo povedať rodičom, ktorí by inak mohli nežiaducemu vývoju zamedziť. 

 

 

Komentáre

Michaela Ray - Knihy pre deti

Všetky články (16)