Výhody vlastnoručne ušitej výbavy pre bábätko

V dnešnej dobe sa domáce šitie znovu stáva populárnym trendom. Ženy, ale aj muži, sa stále viac a viac vracajú k tejto oddychovej a užitočnej činnosti. Mnohých odrádza zdanlivá náročnosť domáceho šitia, ale verte nám, zvládne to naozaj každý. Čakáte bábätko, prípadne máte v rodine malé dieťatko, pre ktoré hľadáte štýlový darček? Priblížime Vám, aké výhody prináša vlastnoručne ušitá výbava pre bábätko, aj keby to bola len nenáročná osuška

Vyberiete si ten najlepší materiál

Za pestrými farbami výbavy pre detičky v obchodoch sa častokrát skrývajú lacné a nekvalitné materiály, ktoré sú založené na chemickej báze. V mnohých prípadoch nie sú ani otestované na nezávadnosť. Umelé tkaniny dokážu podráždiť citlivú pokožku Vášho bábätka. Ak sa rozhodnete ušiť si doma napríklad prikrývku, vyberte si prírodnú bavlnenú látku certifikovanej kvality vhodnú pre deti do troch rokov. V našej ponuke nájdete materiály 1. triedy OEKO-TEX STANDARD 100. Všetky sú bezpečné a neobsahujú žiadne zdraviu škodlivé látky. 

Ušijete si všetko presne na mieru

Všetko bude podľa Vašich potrieb a predstáv. Pri domácom šití Vás nebude nič obmedzovať. Farba, veľkosť, výber materiálu, použitie, všetko budete mať pod kontrolou. A vždy, keď sa na výsledok svojej práce pozriete, budete vedieť, že aj keď nie je úplne dokonalý, je perfektný, pretože vyšiel spod Vašich rúk. 

Šitie je výborným koníčkom na vyplnenie voľného času

V minulosti sa domáce šitie bralo ako súčasť povinných domácich prác. Dnes to už tak vôbec nefunguje. Verte nám, budete radi, keď si po náročnom dni namiesto pozerania na obrazovky sadnete za šijací stroj a pustíte sa do kreatívnej ručnej práce. 

Ručne šité veci sú perfektným darčekom

Je veľmi jednoduché navštíviť nákupné centrum a nakúpiť darčeky k všetkým príležitostiam. Ale nič sa nevyrovná daru, ktorý ste sami ručne vyrobili. Všetci si oveľa viac vážime veci, ktoré boli vyrobené ručne. Ručná práca dodáva darčekom originalitu a nádych osobného puta. Preto sa s láskou ušitá vecička môže stať tým najkrajším darčekom. 

 

Začať šiť aj bez skúseností je veľmi jednoduché

Možno si poviete, že domáce šitie je len pre ľudí, ktorí sa tým živia a majú veľa skúseností. Opak je ale pravdou. Všetko, čo potrebujete, je šijací stroj, niť, látka a chuť začať tvoriť. A práve preto Vám ponúkame kompletné balíčky na šitie. Naše sety obsahujú všetko, čo budete na šitie potrebovať. Ručne predstrihané látky certifikovanej triedy, nite, všetky potrebné doplnky a predovšetkým detailný fotopostup. A ak nemáte šijací stroj a nechcete do neho investovať bez vyskúšania, ponúkame aj prenájom šijacieho stroja na pár dní. Všetko vybavíme za Vás a doručíme aj prevezmeme kuriérom, takže Vy sa môžete naplno venovať šitiu. 

Komentáre

UŠI.si.official

Myšlienka projektu, vznikla v r.2018, ale až počas „Corona krízy“ sme ju dotiahli do konca a tak vznikla značka UŠISI. Tu neplatí, že za všetkým hľadaj ženu, ale muža – môjho manžela. Som mamina a milujem šiť dečky a vecičky do izby svojich synov, spojila som sa s Ivetkou, ktorá stojí za odborným dohľadom a prevedením našich setov a výsledkom sú kompletné balíčky, v ktorých nájdeš všetko-predstrihané látky,nite,výplň,galantériu a hlavne detailný fotonávod. Záleží mi hlavne na kvalite, ale aj na dizajne a výnimočnosti.Dovoľ mi, sprostredkovať Ti radosť z vlastnoručne ušitej veci. Veronika

Všetky články (1)