Daniela: Chcela som ísť vlastnou cestou

„Už dlhší čas som premýšľala nad tým, prečo neskúsiť ísť vlastnou cestou, založiť si živnosť, a ukázať čo dokážem 🌼. Tak som tu, medzi vami mamičky, a pokúšam sa o to  každý jeden deň :-)“, smeje sa Danielka.

Šitie ma bavilo už od malička, takže aj moje kroky po základnej škole sa uberali týmto smerom :-), a aj moje zamestnanie je spojené so šijacím strojom. Musím sa priznať že tento rok je to trošku ťažšie. Tie výrobky ktoré ťahali moju dielničku minulý rok, sa tento rok akosi nepredávajú. Takže som, ako veľa z vás, musela zmeniť výrobu, a zamerať sa na dopyt. Ale viem, že jedného dňa táto nepriaznivá situácia pominie, a všetko sa vráti do starých koľají :-):-):-).

Vankúše

Môj relax je učenie

Poviete si čože? Áno, môj relax je učenie. Vždy sa mi páčil anglický jazyk. Túžila som aspoň trošku ovládať tento jazyk. Takže, keď mám trošku času, strčím nos do učebnice :-). A poviem vám, že mi to teraz v mojom veku 50 rokov, ide o niečo lepšie ako za mladi :-). Tak toto je len pár slov o mne. Teším sa že môžem byť súčasťou tohto úžasného projektu.

Synovia

A ČO SI PRE VÁS DANIELKA PRIPRAVILA?

Pre všetky objednávky v mesiaci december, neplatíte poštovné.  Danielku a jej obchodík  na www.codokazemama.sk nájdete tu: DANIELLE

Komentáre

Čo dokáže mama

Celoslovenský projekt, ktorý združuje slovenské mamičky a podporuje ich v sebarealizácii. Veríme, že každá mama môže zarábať na tom, čo ju baví. Na stránke www.codokazemama.sk nájdete tisícky online obchodíkov tvorivých mamičiek, ktoré u nás predávajú svoju handmade tvorbu, kreatívne služby, knihy či materiál na tvorenie. Pridajte sa k nám!

Všetky články (510)