Elena Duračinská Voláková

Predstavíte sa nám?

Moje meno je Elena Duračinská Voláková, ale pre všetkých som jednoducho Eli😊. Pochádzam z krásneho mestečka Spišská Nová Ves a momentálne žijem s manželom a dcérou v dedinke Odorín kúsok od mesta. Moja dcéra sa volá Anetka a má 15 rokov. 

Mamička týždňa Elena Duračinská Voláková

Názov Vášho obchodíka na www.codokazemama.sk. Čo vo svojom obchodíku ponúkate? 

V obchodíku Čo dokáže mama pôsobím pod názvom S láskou maľované a nájdete u mňa maľovaný porcelán - šálky, hrnčeky, misky, tanieriky, čajníky a pod. 

Zväčša maľujem na želanie - text, obrázok, motto, dátum..., čím pre zákazníkov vytváram osobnejšie darčeky. Počas vianočného obdobia spolu s Anetkou maľujeme aj drevené ozdôbky na vianočný stromček - sú to pre nás veľmi pekné chvíle ❤️.

Mamička týždňa Elena Duračinská Voláková

Ako ste sa dostali ku svojej tvorbe? 

K tvorbe som sa dostala tak nejak postupne, ale prvotné tvorivé chvíle som zažila s kamarátkou, keď som mala asi 15 rokov - ona ma takpovediac vtiahla do tvorivého sveta. Učila ma aranžovať z prírodných materiálov. Časom som sa začala venovať výrobe bižutérie, neskôr som vyrábala mydielka a mydlové kytičky. Keďže pracujem v kvetinárstve, tak vlastne tvorím každý deň 😊. A ako som sa dostala k maľovaniu? Pred tromi rokmi mi kolegynka kúpila maľovanú šálku a mne sa tak páčila, že som si to chcela vyskúšať a stala sa z toho moja "závislosť". Je to taký môj únik z reality 😊🖌️❤️.

Mamička týždňa Elena Duračinská Voláková

Aký máte najväčší úspech v rámci Vašej tvorby? (výhra v súťaži, významný zákazník, výrobok, na ktorý ste hrdá)

Mojím najväčším úspechom je, že sa moja práca páči. Ak mi príde spätná väzba so slovami vďaky, to je pre mňa najviac. Nedávno mi dokonca jedna mamina zavolala, aby mi poďakovala za šálky pre pani učiteľky. Je pre mňa dôležité, aby boli ľudia spokojní, pretože maľujem naozaj s láskou❤️.

Aký je Váš najväčší pracovný sen?

Chcela by som aj naďalej pokojne tvoriť a môcť robiť to, čo ma baví 😊🥰.

Mamička týždňa Elena Duračinská Voláková

Kedy tvoríte? Aký je Váš tip na úsporu času pri deťoch a domácnosti, aby ste mali čas tvoriť? 

Maľujem vždy, keď sa dá. Niekedy prídem po 12tich hodinách z práce a sadám za stôl a maľujem aj do polnoci. Inokedy skôr vstávam a maľujem, vypaľujem, balím balíky, pomedzi to upracem, navarím a opäť do práce 😊. V náročnejších obdobiach, keď je viac objednávok mi veľa pomáha moja dcéra (čo sa týka domácnosti). Som jej za to veľmi vďačná.

Mamička týždňa Elena Duračinská Voláková

Aké je Vaše životné motto, ktorým sa riadite?

Mojou obľúbenou vetou je: „Správam sa k ľuďom tak, ako chcem aby sa oni správali ku mne“ a verte, že vo veľa prípadoch to naozaj funguje 😊, rada dostávam úsmev za úsmev 😊.

Mamička týždňa Elena Duračinská Voláková

Čo by ste odkázali ďalším tvorivým maminkám v Čo dokáže mama

Všetky tvorivé maminky srdečne pozdravujem a posielam veľa energie do tvorivých dní. Každá z vás je jedinečná a v každom vašom dielku je cítiť s akou láskou vyrábate. Ste pre mňa všetky obdivuhodné. Choďte za svojimi snami, a robte ľuďom radosť svojou krásnou tvorbou aj naďalej!

Eli❤️ 

Komentáre

Čo dokáže mama

Celoslovenský projekt, ktorý združuje slovenské mamičky a podporuje ich v sebarealizácii. Veríme, že každá mama môže zarábať na tom, čo ju baví. Na stránke www.codokazemama.sk nájdete tisícky online obchodíkov tvorivých mamičiek, ktoré u nás predávajú svoju handmade tvorbu, kreatívne služby, knihy či materiál na tvorenie. Pridajte sa k nám!

Všetky články (510)