Bojazlivá veverička Valentínka

Strach z nového sa dá prekonať aj knižkou. Nie všetky deti sú priebojné alebo odvážni extroverti. Začiatok škôlky, školy alebo hocijaká iná zmena im môže naháňať strach. Pre také jemné a citlivé dušičky je, podľa mňa, knižka Bojazlivá veverička Valentínka 🐿️🌺 ako stvorená.
Krásne ilustrovaný príbeh o malej veveričke, ktorá sa bojí odlúčenia od mamičky a má strach začať objavovať svet okolo seba. Jej starší bračekovia sú oveľa odvážnejší a ona so zúfa. Jedného dňa však stretne motýlika, ktorý ju posmeľuje vlastným príkladom. Je omnoho menší ako ona, ale vôbec sa nebojí. Valentínka nazbiera odvahu a urobí prvý skok...
Tento milý príbeh je doplnený o zaujímavé informácie o veveričkách, čo dokážu,čo jedia či dokonca ako im postaviť domček v prírode.

A čo vy? Akú máte vy knižku "na posmelenie"?🦋

🖋️🖍️ Andrea Reitmeyerová @andrea_reitmeyer
📚 @fortunalibri_vydavatelstvo

#fairytalesforallchildren

Komentáre

Beáta Thiam Mészárosová

Volám sa Beáta Thiam Mészárosová a som autorkou knihy E(a)ko na to?, ktorá vyšla vďaka úspešnej crowdfundingovej kampani. Som maminkou 3 ročného dievčatka, s ktorým spoločne rastiem. Kreativita a tvorenie je pre mňa také prirodzené ako dýchanie, a najradšej trávim čas so svojou rodinou pri dobrej kávičke.

Všetky články (5)