Daniel Beluško

Predstavíte sa nám?

Volám sa Daniel Beluško, som z Prešova a  s manželkou máme jedného dvojročného drobca, ktorý sa volá Thomas.

Daniel Beluško

Názov Vášho obchodíka na www.codokazemama.sk. Čo vo svojom obchodíku ponúkate?

Môj obchodík sa volá "Anglické edukačné nálepky (Memory sticker)".

Sú to nálepky na predmety, ktoré boli vymyslené na to, aby podporovali podprahové učenie cudzieho jazyka (aktuálne angličtiny a nemčiny).

Je to skvelá pomôcka ak sa nechcete učiť cudzí jazyk cez učebnice alebo slovníky.

Daniel Beluško

Ako ste sa dostali ku svojej tvorbe?

Ku svojej tvorbe som sa dostal po príchode zo zahraničia a uvedomení si, že pomaličky sa mi angličtina z hlavy "stráca" a niekedy si neviem spomenúť na slovíčka, ktoré som predtým bez problémov vedel. Pozeral som len tak na parapetnú dosku a nedokázal si spomenúť, ako sa povie. Práve vtedy som si povedal "ak by mi teraz niekto napovedal aspoň jedno písmeno, tak by som si ihneď spomenul."

To bol ten moment, kedy som sa rozhodol vytvoriť niečo, čím si doma vytvorím "cudzojazyčné" prostredie, a čo ma bude neustále učiť, a pripomínať mi názov daného predmetu. Jedná sa tak o nenútene učenie založené na "stretávaní sa" s predmetom.

Daniel Beluško

Aký máte najväčší úspech v rámci Vašej tvorby? (výhra v súťaži, významný zákazník, výrobok, na ktorý ste hrdý)

Zatiaľ je najväčší úspech to, že už sa nám podarilo predať cez 500 kusov.

Daniel Beluško

Aký je Váš najväčší pracovný sen?

Dostať našu pomôcku do zahraničia a vytvoriť z nej jednu z hlavných učebných pomôcok pre ľudí, ktorí začínajú s učením cudzieho  jazyka.

Daniel Beluško

Kedy tvoríte?

Myslím, že pri deťoch je to niekedy náročné načasovať, keďže "malý šéf" (dieťa) Vám riadi väčšinu dňa a nie vždy nám (rodičom) to ide podľa našich predstáv. Ja sa nálepkám venujem väčšinou pred prácou a potom, keď ide večer malý spať.

Aké je Vaše životné motto, ktorým sa riadite?

V podnikaní je moje motto:

"Urob malý krok vpred každý deň" 

Daniel Beluško

Čo by ste odkázali ďalším tvorivým maminkám v Čo dokáže mama?

Aby sa nevzdávali svojej tvorby a verili v svoj produkt. Koniec koncov to všetci robíme preto, lebo nás to baví, a aj preto, aby sme sa mali lepšie. A nikdy neviete, čo sa práve vám podarí zanechať pre vaše deti. Možno im raz v budúcnosti pomôže práve Váš produkt 😊.

Prajem krásny deň

Daniel Beluško 

 

Komentáre

Čo dokáže mama

Celoslovenský projekt, ktorý združuje slovenské mamičky a podporuje ich v sebarealizácii. Veríme, že každá mama môže zarábať na tom, čo ju baví. Na stránke www.codokazemama.sk nájdete tisícky online obchodíkov tvorivých mamičiek, ktoré u nás predávajú svoju handmade tvorbu, kreatívne služby, knihy či materiál na tvorenie. Pridajte sa k nám!

Všetky články (513)