Daniela Hegedušová

O Vás.

Volám sa Daniela Hegedušová. Pochádzam z Malinovej. Je to malá dedinka v okrese Prievidza, ktorá je obklopená nádhernou prírodou. Som mamkou dvoch dospelých synov.

 

Názov Vášho obchodíka na www.codokazemama.sk. Čo vo svojom obchodíku ponúkate? 

Môj obchodík na stránke Čo dokáže mama sa volá Danielle. Milujem šitie všetkého druhu konfekcie. Oblečenie a doplnky pre detičky, pre nás mamky. Stále vymýšľam nové a nové vecičky. Chcem aby moja každá vecička bola v niečom originálna. Mojou veľkou srdcovkou, sú moje štóly k spoločenským šatám a stabilizačné vankúšiky. Šitie ma bavilo už od malička. Som vyučená krajčírka. Takže aj moje zamestnanie je spojené so šijacím strojom. Dlhé roky bol môj stroj odložený v kúte. Akosi mi postačovalo tých osem hodín strávených za strojom v mojej práci.

Ako ste sa dostali ku svojej tvorbe? 

Nápad otvoriť si vlastný obchodík, a ukázať ľuďom čo dokážem prišiel celkom náhodou. Do materskej škôlky potrebovali sukničky na vystúpenie. Tak som oprášila svoj starý šijací stroj, slovo dalo slovo a pustila som sa do toho. Vtedy som si uvedomila, že toto je práve to, čo chcem robiť.

 

Aký máte najväčší úspech v rámci Vašej tvorby? 

Aký je môj najväčší úspech? Je ich viac. Deň, keď som prvý krát predala v obchodíku moju vecičku, deň keď som dostala prvé hodnotenie, každý deň je pre mňa úspech.

 

Aký je Váš najväčší pracovný sen?

Môj najväčší pracovný sen je ten, aby ma raz táto práca dokázala uživiť, a ja by som sa  mohla naplno venovať len jej.

 

Kedy tvoríte? Aký je Váš tip na úsporu času pri deťoch a domácnosti, aby ste mali čas tvoriť? 

Kedy tvorím? Takmer každé poobedie po návrate z prace, každú voľnú chvíľu. Väčšinou zabudnem na čas, potom si uvedomím, že musím ešte stihnúť domáce práce, a tak rýchlo šup do kuchyne.

 

Aké je Vaše životné motto, ktorým sa riadite?

Moje motto? Veriť si! Plniť si svoje sny a nevzdať sa! Odolávať všetkému zlu! Zdolať zdanlivo nemožné!

 

Čo by ste odkázali ďalším tvorivým maminkám v Čo dokáže mama?

Všetkým vám, ktoré už máte svoje obchodíky, aj vám ktoré ešte váhate, chcem povedať: Držte sa svojich snov, nevzdajte sa! Vraví sa, po každej búrke vyjde slniečko. Ja vám želám, nech máte vo svojom živote veeeeeeľa slnečných dní!

 

Komentáre

Čo dokáže mama

Celoslovenský projekt, ktorý združuje slovenské mamičky a podporuje ich v sebarealizácii. Veríme, že každá mama môže zarábať na tom, čo ju baví. Na stránke www.codokazemama.sk nájdete tisícky online obchodíkov tvorivých mamičiek, ktoré u nás predávajú svoju handmade tvorbu, kreatívne služby, knihy či materiál na tvorenie. Pridajte sa k nám!

Všetky články (509)