Do Aukcie pre Alexa sa pridávajú známi umelci

Aukcia pre Alexa
Poďte dražiť víťazný obraz súťaže O najkrajší výrobok od mamky a fotografiu Karlovho mosta

 

Víťazstvo v súťaži O najkrajší výrobok od mamky organizovaný projektom Čo dokáže mama priniesol mamičke troch detí do života nový rozmer. Okrem finančnej ceny a mnohých vecných cien Elena Varšavíková z Čadce  dostala ešte niečo navyše a mieni sa podeliť!

"S týmto obrazom prišlo ku mne dobro a každé dobro by sa malo poslať ďalej, aby sa znova mohlo vrátiť," hovorí nadšene Eňa. Aj preto sa rozhodla venovať obraz s názvom Súčasná minulosť do aukcie pre chorého Alexa, ktorý trpí spinálnou muskulatúrnou atrofiou typu 1.

Novozámčan Karol Peczár sa okamžite pridal. Keď zistil, že z tímu Čo dokáže mama pripravujú aukciu pre Alexa postihnutého diagnózou, ktorá môže byť smrteľná, ak liek nedostane včas, neváhal a poskytol do aukcie svoju fotografiu Karlovho mosta. Vďaka smutnej osobnej skúsenosti sa vie dokonale vcítiť do pocitov bezmocných rodičov, ktorí pre záchranu svojho dieťaťa spravia maximum. Karol povýšil fotografiu na svoju životnú vášeň. Dokáže cez ňu zachytiť emóciu, ktorá sa už nikdy nezopakuje s hĺbkou. Vystavoval vo viacerých slovenských mestách a dokonca aj v Bruseli. Aktuálne vycestoval za fascinujúcimi zábermi do Černobyľu, po ktorej sa chystá aj na výpravu na Mount Blanc.

Veríme, že nový majiteľ tejto veľkoformátovej fotografie na plátne, ako aj majiteľ maľby, bude spokojný dvakrát – pri pohľade na fotku a pri predstave, že pomohol malému Alexovi postúpiť o krôčik bližšie k svojmu vytúženému zdraviu.
Pomôžte aj vy!

Priebeh aukcie:

Aukcia bude prebiehať na stránke www.codokazemama.sk  od 10.3. 2020 a ukončí sa 17.3. 2020. Počas tohto termínu môže verejnosť dražiť nasledovné:

Obraz: Súčasná minulosť
Autor: Elena Varšavíková

Obraz je maľovaný olejovými farbami na plátno s 3D rámom.

Veľkosť je 40x50cm

Vyvolávacia cena: 500 eur
Prihadzovanie: 50 eur

 

Link na Aukciu Obrazu Súčasná minulosť TU >>>

-----------------------------------------------------------------------

Fotografia: Karlov most (veľkoformátová fotografia na plátne)
Autor: Karol Peczár

Rozmer: 80 x 50 cm
Vyvolávacia cena 200 eur
Prihadzovanie: 30 eur

 

Ako dražiť?

Aukcia pebieha na oficiálnej stránke Čo dokáže mama na facebooku. Najvyššia suma uvedená v komentoch ako posledná do uzávierky a zastavenia dražby /17.3. o 22:00/, bude konečná.

Link na Aukciu Obrazu Súčasná minulosť TU >>>

Link na Aukciu Fotografie Karlovho mostu TU >>>

 

Komentáre

Čo dokáže mama

Celoslovenský projekt, ktorý združuje slovenské mamičky a podporuje ich v sebarealizácii. Veríme, že každá mama môže zarábať na tom, čo ju baví. Na stránke www.codokazemama.sk nájdete tisícky online obchodíkov tvorivých mamičiek, ktoré u nás predávajú svoju handmade tvorbu, kreatívne služby, knihy či materiál na tvorenie. Pridajte sa k nám!

Všetky články (509)