Eva Mészárosová

Vždy maj cieľ v živote a tvrdo pracuj, aby si ich dosiahol. A keď sa potkneš, tak sa postav, a skús ešte raz len teraz tvrdšie.“

1. O Vás. 

Volám Eva Mészárosová, žijem so svojou rodinkou v Hurbanove. Mám dvoch dospievajúcich synov. Starší syn sa volá Peťko má 12 rokov a menší sa volá Danko 11 rokov.

2. Názov Vášho obchodíka na www.codokazemama.sk. Čo vo svojom obchodíku ponúkate?

Môj obchodík sa volá Evkine klbká. V mojom obchodíku ponúkam pletené a háčkované šaty, plyšáky, šatky.

3. Ako ste sa dostali ku svojej tvorbe?

Kamarátka čakala bábätko asi pred štyrmi rokmi a chcela som ju prekvapiť niečím originálnym, tak som vymyslela, že skúsim háčkovanie. Z rôznych video návodov som vytvorila svoj prvý kúsok. A úplne ma to pohltilo. Už teraz neobsedím bez háčika v ruke.

4. Aký máte najväčší úspech v rámci Vašej tvorby?

Každý môj kúsok, ktorý uháčkujem a uštrikujem je pre mňa obrovský úspech, ale najviac ma hreje pri srdiečku, keď mi posielajú fotky zákazníčky ako poďakovanie. Najväčší úspech bol pre mňa drak Süsü, ktorý spravil obrovskú radosť pre dievčatko ktoré trpí autizmom.

5. Aký je Váš najväčší pracovný sen?

Mojím snom je si otvoriť kamenný obchod s mojimi tvorbou.

6. Kedy tvoríte? Aký je Váš tip na úsporu času pri deťoch a domácnosti, aby ste mali čas tvoriť?

Keďže mám väčšie detičky, tak po večeroch nie je problém tvoriť, ale keď mám naraz viac objednávok, tak si spravím čas doobeda, ale veľakrát tvorím až do noci.


 

7. Aké je Vaše životné motto, ktorým sa riadite?

Mojím životným mottom je: „Vždy maj cieľ v živote a tvrdo pracuj, aby si ich dosiahol. A keď sa potkneš, tak sa postav, a skús ešte raz len teraz tvrdšie.“ Popritom je rodina a ich podpora základ.

8. Čo by ste odkázali ďalším tvorivým maminkám v Čo dokáže mama?

Všetkým maminám len toľko odkazujem, že sú úžasné, ako osoby tak aj ich práce.

 

Komentáre

Čo dokáže mama

Celoslovenský projekt, ktorý združuje slovenské mamičky a podporuje ich v sebarealizácii. Veríme, že každá mama môže zarábať na tom, čo ju baví. Na stránke www.codokazemama.sk nájdete tisícky online obchodíkov tvorivých mamičiek, ktoré u nás predávajú svoju handmade tvorbu, kreatívne služby, knihy či materiál na tvorenie. Pridajte sa k nám!

Všetky články (511)