Ing. Jana Míčková

Predstavíte sa nám?

Moje meno je Jana Míčková, pochádzam z Nitry, ale už viac než 15 rokov žijem v ČR. Mám dve holky, Emu (6) a Elu (3).

Mamička týždňa Jana Míčková

Názov Vášho obchodíka na www.codokazemama.sk. Čo vo svojom obchodíku ponúkate? 

Na Čo dokáže mama ponúkam svoje služby ako kouč pod názvom Jana Míčková. Môj presah je výživa, keďže je to moja vášeň už viac než 15 rokov. Ale, až keď som sa stala mamou, a môj život sa začal meniť po viacerých stránkach, uvedomila som si, akú moc majú naše myšlienky a hlava.

Fyzické a mentálne zdravie je kombinácia, ktorá mi ako jediná dáva zmysel a cesta, na ktorej som pre odvážne mamičky, ktoré sa pre ňu rozhodli, sprievodcom.

Mamička týždňa Jana Míčková

Ako ste sa dostali ku svojej tvorbe? 

Od detstva ma bavil šport a počas pobytu v Anglicku som pribrala pár kíl navyše. Chcela som sa vrátiť do formy a začala postupne študovať, ako to vlastne s tou stravou je... potrebujem vedieť ako veci fungujú a strava ma proste začala fascinovať. Vyskúšala som mnoho diét, ale už niekoľko rokov mám len jedinú - kvalitnú stravu a pohyb. Ale viem, že to nie je len o jedle, ale aj o emóciách, programoch a presvedčeniach, ktoré si sebou nosíme. Preto som k tomu pridala prácu s hlavou vo forme koučinku.

Mamička týždňa Jana Míčková

Aký máte najväčší úspech v rámci Vašej tvorby? (výhra v súťaži, významný zákazník, výrobok, na ktorý ste hrdá)

Keďže konečný produkt mojej práce nie je konkrétny výrobok, ale prospešné mentálne nastavenie, tak za najväčší úspech pokladám každú ženu, maminu, u ktorej sa mi podarila akákoľvek zmena smerom k vlastnému sebauvedomeniu. Každý malý krok, každé uvedomenie, ak sa v ňom pokračuj, dokáže divy.

Aký je Váš najväčší pracovný sen?

Pripomínať maminám, nech sú kdekoľvek na svete, aby sa nezabúdali o seba starať. Vďaka angličtine a online podnikaniu je to dnes už možné naozaj všade.

Mamička týždňa Jana Míčková

Kedy tvoríte? Aký je Váš tip na úsporu času pri deťoch a domácnosti, aby ste mali čas tvoriť? 

Tvorím väčšinou večer a pár hodín cez víkend. Podľa mňa je efektívne venovať sa či už práci alebo deťom v blokoch. To znamená, že napríklad teraz hodinku pracujem a potom som hodinu s deťmi - vedome prítomná.

Aké je Vaše životné motto, ktorým sa riadite?

Ak chceš vidieť niečo, čo si ešte nevidela, musíš urobiť niečo, čo si ešte neurobila.

Čo by ste odkázali ďalším tvorivým maminkám v Čo dokáže mama

Holky, všetkým vám držím palce, nech robíte čokoľvek. Prajem veľa tvorivej energie a trpezlivosti:-).

Komentáre

Čo dokáže mama

Celoslovenský projekt, ktorý združuje slovenské mamičky a podporuje ich v sebarealizácii. Veríme, že každá mama môže zarábať na tom, čo ju baví. Na stránke www.codokazemama.sk nájdete tisícky online obchodíkov tvorivých mamičiek, ktoré u nás predávajú svoju handmade tvorbu, kreatívne služby, knihy či materiál na tvorenie. Pridajte sa k nám!

Všetky články (511)