Osviežujúca limonáda

blog od mamičky Mišky Dupčákovej

Naše deti preferujú sladké nápoje a dosť ťažko požívajú čistú vodu. Tak im v horúcom lete pripravujem síce mierne sladenú vodu, ktorá je však plná ovocia. Keďže je pre deti dôležitý vzhľad, oblbnem ich prvým dojmom a sú nadšené.

Pomaranč, citrón, či limetku si riadne umyjeme. Ovocie prepolíme a nakrájame na plátky. Do nádoby k nim pridáme vetvičky mäty, či medovky. Zalejeme čistou vodou. Môžeme dosladiť domácim bazovým/mätovým alebo iným sirupom. Pridáme pár kociek ľadu. 

Dobrú chuť!

Vaša Michaela


Miška Dupčáková, aktívna žena s mnohými snami a záujmami. Mamina dvoch detí, kráľovná čokoládových praliniek, organizátorka eventov a pomocníčka tých, ktorí začínajú s podnikaním. Sladkosti od Mišky vyzerajú a chutia úžasne a dajú sa objednať v jej obchodíku Sweet and choco. Miška odkazuje našim maminkám : "Ak sa chcete naučiť nejaký receptík alebo potrebujete radu, smelo sa ma pýtajte."  

Komentáre

Čo dokáže mama

Celoslovenský projekt, ktorý združuje slovenské mamičky a podporuje ich v sebarealizácii. Veríme, že každá mama môže zarábať na tom, čo ju baví. Na stránke www.codokazemama.sk nájdete tisícky online obchodíkov tvorivých mamičiek, ktoré u nás predávajú svoju handmade tvorbu, kreatívne služby, knihy či materiál na tvorenie. Pridajte sa k nám!

Všetky články (509)