Sandra Urbanová

Predstavíte sa nám?

Volám sa Sandra, žijem s manželom a 2 detičkami Olíviou a Jurajom v Senci. Juraj Max má 18 mesiacov a dcéra Olívia Ejmi 10 rokov.

Mamička týždňa Sandra Urbanová

Názov obchodu

Obchodík som nazvala Montessori hry, v ktorom ponúkam kreatívne sady, edukačné drevené hry, ktoré tvoríme a vyrábame s mojím manželom Jurajom. Ďalej ponúkam rôzne veci pre mamičky a ich detičky.

Mamička týždňa Sandra Urbanová

Ako som sa dostala k svojej tvorbe?

Pociťovala som potrebu na materskej „dovolenke" sa umelecky realizovať. A zopár peňazí navyše sa vždy zíde. Začala som náramkami, minerálnymi kameňmi, neskôr som začala vyrábať pre detičky rôzne mašličky, ruženčeky, náramočky pre novorodencov, pletené deky. Učarovali mi mydlové kytice, adventné vence zo saténových stužiek. Nakoniec som sa našla v predaji materiálu na tvorbu, výrobu kreatívnych sad a tak tým inšpirovať ľudí k vlastnej tvorbe a pomáhať im v sebe nájsť kreatívneho ducha, ktorý je v každom z nás. Spolu s mojím manželom, ktorý dokáže zhmotniť moje nápady a myšlienky, vznikajú naše drevené edukačné hry pre deti.

Mamička týždňa Sandra Urbanová

Aký máte najväčší úspech v rámci Vašej tvorby (výhra v súťaži, významný zákazník, výrobok, na ktorý ste hrdá)

Za môj najväčší úspech považujem to, že postupne som sa dopracovala k tomu, že robím to, čo ma baví a napĺňa. Tento pocit by som dopriala každému. Často posielam balíky aj do zahraničia, čo ma veľmi teší, že si všímajú moju tvorbu aj v zahraničí. Je to pre mňa také menšie „wau".

Výrobok, na ktorý som najviac hrdá? Rozmýšľam, listujem v galérii. Neviem ukázať na jeden. Každý jeden môj výtvor si vážim rovnako, aj nepodarky , lebo tie ma posúvajú ďalej. No najväčší zmysel vidím v edukačných hrách, s ktorými sa hrá aj náš malý synček a vidím ako napreduje a rozvíja si „hlavičku".

Mamička týždňa Sandra Urbanová

Aký je Váš najväčší pracovný sen?

Môj sen je mať vlastný e-shop s materiálmi na výrobu handmade pre vašu tvorbu a učiť rôzne techniky handmade začínajúce šikovné mamičky.

Mamička týždňa Sandra Urbanová

Kedy tvoríte? Aký je Váš tip na úsporu času pri deťoch a domácnosti, aby ste mali čas tvoriť? 

Väčšinou tvorím po večeroch, keď deti spia. Keď je toho veľa, tak mám úžasnú rodinu, ktorá mi pomáha vo všetkých smeroch. Dcérka mi pomôže či už tvorením so mnou, balením balíkov, alebo sa postará o mladšieho bračeka, keď potrebujem niečo spraviť. Môj manžel okrem toho že po práci sa venuje deťom, po večeroch vyrábame drevené hry niekedy do neskorých hodín. Pomôže v domácnosti, začo si ho nesmierne vážim. A v neposlednom rade k úspešnému tvoreniu a plneniu snov majú veľkú zásluhu aj moji rodičia. Takže, keď je skvelá rodina, dá sa všetko!

Mamička týždňa Sandra Urbanová

Aké je Vaše životné motto, ktorým sa riadite?

Nebojte sa rizika! Keď to vyjde budete šťastnejší, keď to nevyjde, budete múdrejší.

Mamička týždňa Sandra Urbanová

Čo by ste odkázali ďalším tvorivým maminkám v Čo dokáže mama? 

Ostatným maminkám odkazujem: „Nebojte sa tvoriť, choďte za svojím snom.“

Komentáre

Čo dokáže mama

Celoslovenský projekt, ktorý združuje slovenské mamičky a podporuje ich v sebarealizácii. Veríme, že každá mama môže zarábať na tom, čo ju baví. Na stránke www.codokazemama.sk nájdete tisícky online obchodíkov tvorivých mamičiek, ktoré u nás predávajú svoju handmade tvorbu, kreatívne služby, knihy či materiál na tvorenie. Pridajte sa k nám!

Všetky články (512)