Späť do školy a škôlky so štýlom

Letné prázdniny skončili a v diaľke už je počuť školský zvonec. Šatníky našich drobcov budú určite potrebovať riadnu obmenu. My sme vytvorili pár krásnych tipov na oufity od slovenského JAPITEXu. A špeciálne pre Vás prinášame 10% zľavu na celý sortiment! Pri nákupe na http://bit.ly/japitex zadajte HESLO: cdm10japi (kupón je platný od 1. do 7. 9.2020) 

 

Sukňa na traky Plum

Dievčenské tričko Black

Štucne PlumŠtucne Black

Dievčenská čiapka Plum

Detská korunka PlumDetská korunka Black

 

Dievčenská tunika Neon 

Dámska tunika Neon 

 

Chlapčenské tričko ShapeBoy 

Dievčenské šaty ShapeGirl 

 

Dievčenská tunika Peacock 

 

Chlapčenské tričko Future 

 

Dámsky kabát Black 

Dievčenský kabát Black 

Detská korunka Black 

Dievčenský tunel Plum 

 

Dievčenská tunika Mauve 

Dievčenské legíny Neon 

 

Pyžamo Tractor

 

Dámska tunika Shapegirl 

Dámske legíny Black 

Dievčenské šaty Shapegirl

Dievčenské legíny Neon

 

JAPITEX - originálna a kvalitná značka pre vaše dieťa

JAPITEX oblieka štýlovo menšie aj väčšie detičky už od roku 1998.  Ročne prináša desiatky noviniek a v ponuke má aj oblečenie pre mamičky. A tak sa môžete so svojimi detičkami ľahko a  krásne zladiť. Odporúčame naozaj veľmi široký výber detského oblečenia: dupačky, kabátiky, body, pyžamá, tričká, mikiny, tepláky, nohavice, pulóvre...  A to všetko v tej najvyššej kvalite a  prijateľnej cene.  Zaujímavé nápady, vlastné návrhy, pestré farby a  materiály, ktoré spĺňajú prísne kvalitatívne kritériá, dobre sa udržiavajú a sú príjemné na dotyk. To všetko nájdete na jednom mieste – v slovenskom JAPITEXe.

ŠPECIÁLNA ZĽAVA 10% na CELÝ SORTIMENT: Pri dokončení nákupu na http://bit.ly/japitex zadajte HESLO: cdm10japi (kupón je platný od 1. do 7. 9.) 

Komentáre

Čo dokáže mama

Celoslovenský projekt, ktorý združuje slovenské mamičky a podporuje ich v sebarealizácii. Veríme, že každá mama môže zarábať na tom, čo ju baví. Na stránke www.codokazemama.sk nájdete tisícky online obchodíkov tvorivých mamičiek, ktoré u nás predávajú svoju handmade tvorbu, kreatívne služby, knihy či materiál na tvorenie. Pridajte sa k nám!

Všetky články (512)