Tereza Bohátová

O Vás.

Už niekoľko rokov som Tereza Bohátová. S manželom máme dvoch chalanov a čakáme tretieho futbalistu.

Najstarší z tímu je trojročný Ondrejko. Mladší Samko má rok a 8 mesiacov, a tretí loptoš čochvíľa vykukne na svet :). Bývame v Pezinku, ktorý nám prirástol k srdcu, takže zatiaľ zostávame tu :).

 

 

Názov Vášho obchodíka na www.codokazemama.sk. Čo vo svojom obchodíku ponúkate?

V mojom obchodíku na čodokážemama ponúkam 2 druhy produktov. Šperky a doplnky, ktorých výroba je moje hobby a návrhy záhrad, ktoré sú mojím povolaním. Obchodík nesie názov Flowfew.

 

 

Ako ste sa dostali ku svojej tvorbe?

Mám dojem, že tvorenie som zdedila :D. Moja mamina spomína, ako som jej rozsypala korálky po celej izbe a myslím, že to nebolo len raz.

Ona tvorila a viedla ma k tomu. V puberte som začala vyrábať a predávať šperky a to mi zostalo. Bez tvorby už neviem žiť. Je mojou súčasťou a som veľmi rada, že tomu tak je.

 

Aký máte najväčší úspech v rámci Vašej tvorby? (výhra v súťaži, významný zákazník, výrobok, na ktorý ste hrdá)

Za úspech považujem každý šperk, ktorý sa niekomu zapáči a kúpi si ho. Najväčší úspech? Asi jeden náhrdelník. Bol vyrobený technikou šitého šperku z korálikov a strávila som nad ním veľa hodín práce.

V navrhovaní asi každá rastlina, ktorá sa ujme a rastie roky.

 

 

Aký je Váš najväčší pracovný sen?

Veľmi túžim navrhovať rodinné záhrady. Vytvárať priestor pre ľudí, priestor, kde budú môcť naplno oddychovať, vypnúť a len tak pozerať na oblaky, grilovať s rodinou, rozprávať sa, hrať sa s deťmi, čítať knihu. Kde si sadnú na lavičku blízko domu a bude im voňať ruža či levanduľa. Kde budú sami sebou a na chvíľu sa zastaví čas.

 

 

Kedy tvoríte? Aký je Váš tip na úsporu času pri deťoch a domácnosti, aby ste mali čas tvoriť?

Tvorím dosť nepravidelne, ale najmä večer, keď deti spia. To sa týka šperku. Záhradu, kedykoľvek počas dňa. Zložitejšie veci, keď spia alebo skoro ráno, ale aj popri deťoch. Keď ma veľmi potrebujú prácu ukončím, ak sa hrajú, po troške robím.

Striedam to, a robím v krátkych časových intervaloch. Už som si na to zvykla a vyhovuje mi to :).

 

 

Aké je Vaše životné motto, ktorým sa riadite?

Miluj a rob, čo chceš :D! Niečo na ten spôsob. Robiť to, čo mám rada, ak tým neobmedzujem ostatných.

 

 

Čo by ste odkázali ďalším tvorivým maminkám v Čo dokáže mama?

Tvorte a nebojte sa! Úspech príde časom, nápady vždy a radosť z práce určite tiež.

 

 

Komentáre

Čo dokáže mama

Celoslovenský projekt, ktorý združuje slovenské mamičky a podporuje ich v sebarealizácii. Veríme, že každá mama môže zarábať na tom, čo ju baví. Na stránke www.codokazemama.sk nájdete tisícky online obchodíkov tvorivých mamičiek, ktoré u nás predávajú svoju handmade tvorbu, kreatívne služby, knihy či materiál na tvorenie. Pridajte sa k nám!

Všetky články (509)