Veronika Maglodská

O Vás.

Volám sa Veronika Maglodská, pochádzam z Košíc ale momentálne už 13 rokov žijem na južnom Slovensku v mestečku Nesvady, kde som sa vydala. Som mamou troch úžasných detí - Timothy (12 r.), William (9 r.) a Noelia (6 r.).

 

Mamička týždňa Veronika MaglodskáNázov Vášho obchodíka na www.codokazemama.sk. Čo vo svojom obchodíku ponúkate? 

Môj obchodík na portály Čo dokáže mama sa volá VeriCraft. V tomto svojom obchodíku ponúkam rôzne výrobky, nakoľko robím transférovú potlač. Tento typ potlače sa dá aplikovať takmer na každý materiál, od textilu, cez drevo, sklo, kov, umelú hmotu... atď. Preto v obchodíku ponúkam širší sortiment ako sú -  tričká a mikiny pre deti aj dospelých, rôzne dekoračné tabuľky a obrázky, nákupné tašky, obliečky na vankúšiky, sviečky a hrnčeky. Rada však nechávam priestor aj zákazníkovi, ak príde s nejakým nápadom kam by potlač chcel aplikovať, som ochotná jeho kreativitu podporiť a pomôcť mu zrealizovať jeho vlastnú predstavu. A tak stále vznikajú nové a nové výrobky s potlačou 😊.

 

Čo dokáže mama, VeriCraftAko ste sa dostali ku svojej tvorbe? 

K tejto svojej práci = hobby som sa dostala cez moju sestru, ktorá žije na Aljaške, a ktorá si ako prvá zaobstarala stroj, ktorý umožňuje takéto potlače robiť. Na diaľku mi tento stroj predstavila a ukázala mi, čo všetko dokáže a teda viac mi nebolo treba 😊. Predtým som skúšala rôzne veci vyrábať a tvoriť- ako napríklad, háčkovať, vyrábať rôzne dekoračné vence... atď. Ale predstava vyrábať oblečenie a rôzne iné veci s nápismi a obrázkami podľa vlastných predstáv sa mi naozaj veľmi zapáčila... našla som sa v nej. Chvíľu (pár rôčkov) síce ešte trvalo, kým som si túto svoju „hračku“ zaobstarala a naučila sa na nej pracovať, ale to čakanie stálo za to 😊.

 

Čo dokáže mama, VeriCraftAký máte najväčší úspech v rámci Vašej tvorby? (výhra v súťaži, významný zákazník, výrobok, na ktorý ste hrdá)

Momentálne je pre mňa najväčším úspechom každý môj výrobok a spokojný zákazník.

 

Aký je Váš najväčší pracovný sen?

Snívam o tom, aby môj obchodík mal vlastnú kamennú predajňu a tiež snívam o zväčšení mojej „firmičky“ o ďalších zamestnancov (nech v tom nie som sama 😊).

 

Čo dokáže mama, Veronika MaglodskáKedy tvoríte? Aký je Váš tip na úsporu času pri deťoch a domácnosti, aby ste mali čas tvoriť? 

Tvoriť alebo pracovať sa snažím najmä vtedy, keď ma deti tak veľmi nepotrebujú. To znamená, že keď nie sú doma, pretože majú iné aktivity alebo krúžky, alebo si urobili program s manželom... atď. A keď doma sú, tak sa snažím tvoriť najmä vtedy, keď oni „riešia“ niečo iné... napríklad práve majú vyhradený čas na počítač alebo (v prípade najmladšej) čas na rozprávku. Ale často sa stáva, že sú pri mne a sledujú ma pri práci, nakoľko už nie sú tie najmenšie detičky tak ich to veľmi baví, často aj pomáhajú a dokonca veľmi často sa podieľajú na vymýšľaní detského dizajnu na tričko 😊.

 

Veronika Maglodská, Čo dokáže mamaAké je Vaše životné motto, ktorým sa riadite?

Moje motto, ktorým sa v živote riadim je (aj keď neviem či toto spĺňa presne atribúty motta 😊), že: „Žena je najkrajšia vtedy, keď je sama sebou“. A práve preto si myslím, že k tomu patrí presne to, aby každá žena našla samú seba a našla sa v tom, čo ju najviac baví a čo robí. Lebo vtedy je žena naozaj spokojná. Ja som sa najviac našla práve v role matky a samozrejme práve v tom, v čom momentálne robím.

 

Čo by ste odkázali ďalším tvorivým maminkám v Čo dokáže mama

Všetkým maminkám, tu na Čo dokáže mama, by som chcela priať, aby sa v prvom rade mohli radovať z toho, že sú maminkami a v druhom rade, aby sa im darilo vo všetkom čo robia, nech sa nikdy nevzdávajú, a nech na svojej ceste nachádzajú samé seba. Nech sa tešia aj z nepodarených vecí a výrobkov (ak také majú), pretože aj to je cesta, ako byť stále lepšia.

Komentáre

Čo dokáže mama

Celoslovenský projekt, ktorý združuje slovenské mamičky a podporuje ich v sebarealizácii. Veríme, že každá mama môže zarábať na tom, čo ju baví. Na stránke www.codokazemama.sk nájdete tisícky online obchodíkov tvorivých mamičiek, ktoré u nás predávajú svoju handmade tvorbu, kreatívne služby, knihy či materiál na tvorenie. Pridajte sa k nám!

Všetky články (509)