Zuzana Růžičková

Predstavíte sa nám?  

Volám sa Zuzana Růžičková. Pochádzam z Liptovského Mikuláša, ale už desať rokov žijem v Čechách.  Mám tu veľa blízkych, ale hlavne som tu založila už aj rodinu a spolu s mojím manželom máme dve deti. Starší Jáchym mal 4 roky a mladší Tadeáš bude mať rok.

Mamička týždňa  Zuzana Růžičková

Názov Vášho obchodíka na www.codokazemama.sk. Čo vo svojom obchodíku ponúkate? 

Môj obchod som nazvala Pod dekou.

Zozačiatku som sa venovala šitiu dečiek na ležanie, hranie a váľanie, ale postupne, aj ako ma inšpirujú moje deti, rozširujem svoj sortiment na rôzne iné doplnky do detských izieb, do postieľky, či kočíka, alebo taktiež rôzne dekorácie alebo doplnky na oblečenie. Keď človek rád šije, a učí sa novým veciam, nie je ničím obmedzený 😊.

Mamička týždňa  Zuzana Růžičková

Ako ste sa dostali ku svojej tvorbe? 

K tvorbe som sa dostala vďaka staršiemu synovi, keď som mu chcela vylepšiť izbičku rôznymi dečkami, vankúšikmi a dekoráciami, no na internete ma nič moc nezaujalo, tak som sa rozhodla, že mu to ušijem. Šitiu som sa síce nevyučila, ale zdedila som po svojej starej mame šikovnosť v ručných prácach.

Mamička týždňa  Zuzana Růžičková

Aký máte najväčší úspech v rámci Vašej tvorby? (výhra v súťaži, významný zákazník, výrobok, na ktorý ste hrdá)

Najviac som hrdá na svoju jedinečnú dečku v tvare líšky (je to môj vlastný strih aj nápad). Teraz budem vďaka mojej novej klientke rozširovať svoj sortiment o výbavičku pre miminka a na to som moc hrdá lebo je to výzva a som veľmi spokojná ako sa časom moje výrobky vylepšujú a zdokonaľujú, a robím radosť mamičkám v jedinečnosti a tým, že im vyrobím naozaj všetko podľa ich prianí a predstáv čo nikde inde nezoženú.

Mamička týždňa  Zuzana Růžičková

Aký je Váš najväčší pracovný sen?

Mať obchodík so svojimi produktami a s produktami ďalších mamičiek, ktoré sa popri svojich deťoch dokážu venovať ručnej tvorbe.

Mamička týždňa  Zuzana Růžičková

Kedy tvoríte? Aký je Váš tip na úsporu času pri deťoch a domácnosti, aby ste mali čas tvoriť? 

Keď bol mladší syn ešte úplné mimino, tvorila som aj cez deň, keď spinkal (lebo starší chodí už do škôlky). Teraz ako je viac aktívnejší mi ostáva čas priamo na šitie až večer, keď deti spia. Cez deň sa mi občas podarí riešiť veci ako maily, a takú skôr administratívu.

Mamička týždňa  Zuzana Růžičková

Aké je Vaše životné motto, ktorým sa riadite?

Motto úplné nemám, snažím sa žiť naplno každý deň a nechám na život, čo mi prinesie.

Mamička týždňa  Zuzana Růžičková

Čo by ste odkázali ďalším tvorivým maminkám v Čo dokáže mama? 

Hlavné, na prvom mieste, sú vždy deti, keď vyrastú už bude neskoro. Takže svoj obchodík stále beriem ako hobby a na prvom mieste mám rodinu.

Komentáre

Čo dokáže mama

Celoslovenský projekt, ktorý združuje slovenské mamičky a podporuje ich v sebarealizácii. Veríme, že každá mama môže zarábať na tom, čo ju baví. Na stránke www.codokazemama.sk nájdete tisícky online obchodíkov tvorivých mamičiek, ktoré u nás predávajú svoju handmade tvorbu, kreatívne služby, knihy či materiál na tvorenie. Pridajte sa k nám!

Všetky články (510)