Natália Bunčeková

Háčkovinky, Čo dokáže mamaPredstavíte sa nám?

Volám sa Natálka, mám 21 rokov a som z Hlohovca. Svoje detičky zatiaľ nemám, ale už takmer tri roky som krstná mama úžasného chlapca Mareka.

Názov Vášho obchodíka na www.codokazemama.sk. Čo vo svojom obchodíku ponúkate? 

V mojom obchodíku Háčkovinky nájdete rôzne háčkované veci, z ktorých prevažnú časť tvorí najmä výbavička, hračky a doplnky pre naše najmenšie zlatíčka. Najobľúbenejšie sú darčekové sety.

Ako ste sa dostali ku svojej tvorbe? 

K tvorbe som sa dostala práve vďaka môjmu krstnému synčekovi, ktorému som vyrábala svoje prvé deky a hračky v čase, keď mal prísť na svet. A taktiež vďaka mojej úžasnej sestre, ktorá mi vždy poradí a postrčí ma tým správnym smerom :).

Darčekový set pre bábätko, Čo dokáže mama

Aký máte najväčší úspech v rámci Vašej tvorby? (výhra v súťaži, významný zákazník, výrobok, na ktorý ste hrdá

Mojím úspechom je každý deň, s ktorým moja tvorba rastie. Každá správa, každé srdiečko na instagrame a komentár na facebooku, každá nová objednávka a úplne najviac ma teší každá reakcia od spokojného zákazníka. Vtedy viem, že moja tvorba má zmysel a mám energiu v nej pokračovať, rozdávať radosť cez moje výrobky ďalej.

Aký je Váš najväčší pracovný sen?

Mojím najväčším snom je venovať sa raz tvorbe naplno. 

Kedy tvoríte?

Tvorím každú voľnú chvíľu, najmä večer, keď už je všade ticho a pokoj. A keď čas na tvorenie nie je, lebo treba variť a upratovať, dám aspoň príspevok na sociálnu sieť, pridám produkt na web, odpisujem na správy. Organizácia času je kľúčová. Netreba však zabúdať, že nie vždy vyjde všetko tak ako si predstavujeme a sú dni, kedy sa mi nepodarí spraviť vôbec nič. No to je úplne v poriadku, lebo aj také dni treba :).

Dekorácie na zavesenie

Aké je Vaše životné motto, ktorým sa riadite?

Neustále myslím na to, že akú energiu zo seba pustíme do sveta, taká sa nám vráti. A to sa snažím uplatňovať v každej situácii, ako pri svojej tvorbe, tak aj v živote. Preto s každým výrobkom odo mňa putuje v balíčku radosť a  láska, s ktorou bol vytvorený. 

Čo by ste odkázali ďalším tvorivým maminkám v Čo dokáže mama? 

Všetkým mamičkám odkazujem aby sa nebáli skúšať nové veci a robili čo ich baví. Lebo naša práca má zmysel len vtedy, keď milujeme to, čo robíme a robíme to, čo milujeme.

Komentáre

Čo dokáže mama

Celoslovenský projekt, ktorý združuje slovenské mamičky a podporuje ich v sebarealizácii. Veríme, že každá mama môže zarábať na tom, čo ju baví. Na stránke www.codokazemama.sk nájdete tisícky online obchodíkov tvorivých mamičiek, ktoré u nás predávajú svoju handmade tvorbu, kreatívne služby, knihy či materiál na tvorenie. Pridajte sa k nám!

Všetky články (509)