S nimi je to v suchu!

Maminky naše, poznáte nás a viete, že sa vám snažíme prinášať tipy na kvalitné slovenské výrobky a inšpiratívne príbehy šikovných podnikateľov. Už ste počuli o jediných slovenských plienkach Baby Baby Soft? My sme ich mali možnosť vyskúšať a jednoznačne nadšene odporúčame! A prečo? Čítajte pozorne ďalej 😊

Vedeli ste, že vaša ratolesť bude potrebovať plienky v priemere až 900 dní? A výber je len a len na vás. Maličký zadoček by mal byť v dostatočnom bezpečí, pohodlí a suchu. Slovenské plienky Baby Baby Soft sú vyrobené z tých najkvalitnejších certifikovaných materiálov bez obsahu chlóru, parfumov a latexu. Aj vďaka tomu sú dokonale pohodlné, hypoalergénne a poskytujú až 12 hodinovú ochranu. Kvalita a zdravotná neškodnosť je v rožňavskom závode vždy na prvom mieste. A výborným bonusom je, že svoje produkty netestujú na zvieratách ale v nezávislom nemeckom laboratóriu Hygiene – Tec a v akreditačnom laboratóriu Verejného Zdravotníctva SR. Šikovní Slováci svoje výrobky vyvíjajú spolu s odborníkmi v oblasti detskej hygieny a pracujú len s tými najkvalitnejšími materiálmi, ktoré sú šetrné k pokožke našich drobcov.

 

Plienky, ktoré pomáhajú

Je úžasné, že aj v Baby Baby Soft si uvedomujú, že nie všetky deti majú to šťastie vyrastať v úplných rodinách a nie každá rodina má prostriedky na zabezpečenie základných potrieb svojich detičiek. „Sme presvedčení, že poskytnutie týchto prostriedkov v čase núdze znamená posilnenie rodín v ich šťastnom a zdravom žití. Spolupracujeme s Občianskym združením “Viac Ako”, založeným za účelom pomáhať tým, ktorí si sami pomôcť nedokážu, a s centrom pre deti a rodiny Spišská Belá,“ vymenúvajú svoje charitatívne aktivity. A kúpou ich kvalitných plienok pomáha každá z nás. Z kúpy každého jedného balíka plienok vyčleňujú prostriedky na poskytnutie plienok rodinám a deťom v núdzi.

Plienky s najnižšou uhlíkovou stopou v okolí

Ochrana životného prostredia by mala byť prioritou každého podnikateľa. A Baby Baby Soft plienky sú bezpečné nielen pre naše detičky ale aj pre ekosystém. Pri výrobe dbajú na celý životný cyklus - od výberu surovín, cez dopravu až po recykláciu odpadu. Plienky sú vyrábané na jednom z najmodernejších strojov, ktorý zabezpečuje minimálnu spotrebu energie a znižuje odpad pri spracovaní. Pri výrobe dokážu zrecyklovať až 90% všetkého odpadu. A certifikovaná PEFC buničina používaná pri výrobe plienok, pochádza z trvalo udržateľného hospodárstva, ktorého hlavným cieľom je zachovanie lesov a ich rozširovanie pre ďalšie generácie. Dokonca optimalizujú aj dopravu s cieľom znížiť emisie CO2, od dodania surovín, až po doručenie plienok do Vášho domova. Ich výrobné a logistické centrum sa nachádza na jednom mieste v ♡ Slovenska, v Rožňave. „Vieme ako dôležitá je transparentnosť vo svete, v ktorom sa ťažko spolieha na pravdivé tvrdenia o pôvode materiálu, jeho nezávadnosti a zodpovednosti voči prírode. Transparentnosť je v našom podniku jedna z najdôležitejších hodnôt. O toxikologickej analýze, výrobnej a predajnej stratégii hovoríme vždy pravdivo a bez marketingových šifier,“ hovoria úprimne.

Jemné, šetrné a ultra absorbčné

Plienočky sú na dotyk extra jemné, vďaka materiálu podobnému mäkkej textílii. Sú vyrobené len z ekologicky čistých a bezpečných materiálov, neobsahujú chlór, parfumy ani latex. Sú hypoalergénne a vhodné aj na citlivú detskú pokožku. Špeciálne vyvinutý absorbčný materiál udrží až 30- násobok vlastnej váhy. Nová technológia absorbcie uzamkne tekutinu v spodných vrstvách plienky a tým chráni citlivú detskú pokožku pred podráždením aj počas dlhej noci. Priedušný vonkajší povrch umožňuje citlivej detskej pokožke voľne dýchať a znižuje tak riziko zaparenín. Anatomický tvar a flexibilné prvky zaisťujú dokonalé uchytenie plienky a voľnosť pohybu v každom štádiu vývoja dieťatka. Dokonalým prispôsobením sa telu dieťatka je tlak vyvíjaný na pokožku až 4-násobne menší. Súčasne predchádzajú podráždeniu pokožky a samozrejme úniku tekutiny. Priedušné bočné manžety perfektne kopírujú nožičky bábätka, dovnútra plienky vpúšťajú vzduch a zabraňujú pretekaniu.

Bezpečné a šetrné produkty za najpriaznivejšiu cenu

Slovenská rodinná firma Celltex s vyše 20-ročnou tradíciou vyrába všetko to, čo predstavuje absolútny základ osobnej hygieny už od batoľaťa. Vyvinuli celý rad produktov, ktoré vyhovujú potrebám každej rodiny, vrátane detskej hygieny, dámskej hygieny, ľahkej inkontinencie a produktov z papiera. Ich produkty sa predávajú vo viac ako 15 krajinách a v súčasnosti sú jediným hrdým výrobcom detských plienok na Slovensku. „Naším cieľom je ponúknuť vám a vašej rodine najvyššiu kvalitu za prijateľné ceny. Šetríme vaše náklady priamym predajom od výrobcu, vylúčením tretej strany,“ dodávajú zanietene.

Komentáre

Čo dokáže mama

Celoslovenský projekt, ktorý združuje slovenské mamičky a podporuje ich v sebarealizácii. Veríme, že každá mama môže zarábať na tom, čo ju baví. Na stránke www.codokazemama.sk nájdete tisícky online obchodíkov tvorivých mamičiek, ktoré u nás predávajú svoju handmade tvorbu, kreatívne služby, knihy či materiál na tvorenie. Pridajte sa k nám!

Všetky články (510)