Máte sen vydať vlastnú knihu, ale neviete, ako na to? Pomôžeme vám!

Aj vy snívate o tom, že raz vydáte knihu? Máte nápad, rozpísané dielo, alebo dokonca hotový text, ale zatiaľ čaká niekde v šuflíku? 

Neviete sa zorientovať, čo vás čaká na autorskej ceste, kým budete držať svoju vysnívanú knihu v rukách? Nakuknite do zákulisia tu.

Nech sa nachádzate v ktoromkoľvek štádiu tvorby, na Čo dokáže mama nájdete podporu, aby ste svoje dielo zdarne dokončili. 

 

LITERÁRNY KOUČING

Máte už rukopis a neviete čo ďalej? Bojíte sa ho zverejniť, aby sa vám ľudia náhodou nesmiali? Chcete, aby vám dal profesionál spätnú väzbu a odporučil, čo by sa dalo ešte vylepšiť? Literárny kouč vás nasmeruje ako vyplniť medzery v deji a pretaviť váš rukopis do krásneho diela. Literárny koučing vám ponúkajú

Autorka a redaktorka Alexandra Vrábelová

Editor a školiteľ kurzov tvorivého písania Tomaš Elek

 

EDIT A JAZYKOVÁ KOREKTÚRA

Oslovte mamičky v našej FB skupine, či by mali záujem dať vám spätnú väzbu k vašemu rukopisu. 

Zapracovali ste do rukopisu pripomienky testovacích čitateľov a kouča? Tak potom je tu čas na finálnu úpravu štylizácie a opravu gramatických chýb.

S editovaním vám opäť pomôže Tomáš Elek.

Gramatickú korektúru vám zabezpečí Karolína Kašpaříková.

 

ILUSTRÁCIE

Píšete detskú knihu alebo Sci-fi a potrebujete aj ilustrácie? 

Pozrite si ponuku všetkych ilustratorov tu.

 

GRAFIKA, ZALAMOVANIE TEXTU, OBÁLKA

Teraz prichádza na rad grafika - teda spracovanie textu do formátu pre tlač, pripadne vloženie textu do obrázkov. Pozrite si ponuku tu. 

V tomto štádiu sa rieši aj obálka. Pozrite si ponuku tu.

 

VYDANIE KNIHY

Neviete sa zorientovať ako na to? Konzultáciu vám ponúka Katarína Brňáková, majiteľka vydavateľstva TOP1 knihy sro. Zistite aké sú možnosti, čo obnáša samo-vydanie, vydanie cez vydavateľstvo alebo populárny hybrid - vydanie na vlastné náklady s asistenciou vydavateľstva. Dozviete sa tiež o možnostiach financovania od predpredaja, cez crowdfunding alebo sponzorské príspevky. Na konzultácii vám Katarína ozrejmí aj zmeny v živote budúcich autorov, ktoré vydanie knihy so sebou prináša. Sama som využila tuto konzultáciu a nakoniec z toho vznikla spolupráca.

 

FINANCOVANIE KNIHY

Chýbajú vám peniaze na tlač? Naša komunita sa vám na tlač knihy poskladá, stačí, aby ste nás knižkou zaujali. 

Autorská crowdfundingová platforma AUTORIA je platforma pre autorov, ktorí chcú získať financie na vydanie svojej knihy a marketingovú podporu v jej predaji.

Ponúka jedinečný priestor, ktorý spolupracuje s autorom už počas prípravy a celého trvania kampane a poskytuje mu marketingové nástroje pre úspešný predaj jeho knihy. Projekty si vyberáme podľa našej kapacity a podľa toho, ktoré diela vieme najlepšie podporiť.

Ponúka technické riešenie, ktoré prepája 3 platformy - crowdfunding, e-shop a blog, prostredníctvom ktorého autor komunikuje s potenciálnymi čitateľmi pred, počas aj po kampani. Nepotrebujete ani vlastnú web stránku, knihu môžete aj po skončení kampane ďalej predávať cez e-shop zriadený na www.codokazemama.sk

 

MARKETING

Vaša knižka môže byť veľmi zaujímavá, kvalitná a dokonca lepšia ako Harry Potter, dnes však sa bez dobrého marketingu nedostane do pozornosti čitateľov. Ako na marketing sa dočítate v našom Autorskom Kompase. Prístup do Autorského kompasu si môžete kúpiť za cenu 150 Eur.

MÁME PRE VÁS PRIPRAVENÉ DVA BALÍČKY PR PODPORY. 

 

 

PODPORA V SKUPINE

Píšete knihu pre deti alebo pre ženy? Spomeňte svoju tvorbu už počas písania vo FB skupine Čo dokáže mama. Spýtajte sa na názor mamičiek, či už sa jedná o názov knihy, vyber obálky a pod. Dozviete sa cenné informácie a zároveň sa potenciálni čitatelia o vašej knižke dozvedia. Nebojte sa priznať na čom pracujete, v skupine vládne vzájomná podpora. Držíme vám palce a tešíme sa na vaše knižne dieťa. :-)

 

Profesionáli, staňte sa súčasťou tvorivého portálu Čo dokáže mama

Našli ste sa v riadkoch vyššie a chcete ponúknuť služby v oblasti tvorby a publikácie kníh? Máme pre vás online priestor na Čo dokáže mama.sk, kde si môžete zdarma vytvoriť svoj obchodík už za pár minút. Tešíme sa, že pridáte aj vašu ponuku a vzájomne si tak pomáhame plniť sny. : -)

 

 

Komentáre

Čo dokáže mama

Celoslovenský projekt, ktorý združuje slovenské mamičky a podporuje ich v sebarealizácii. Veríme, že každá mama môže zarábať na tom, čo ju baví. Na stránke www.codokazemama.sk nájdete tisícky online obchodíkov tvorivých mamičiek, ktoré u nás predávajú svoju handmade tvorbu, kreatívne služby, knihy či materiál na tvorenie. Pridajte sa k nám!

Všetky články (509)