Tajomstvo ríše draka - "A kedy bude druhá kniha?"

„A kedy bude druhá kniha?“ To je otázka, ktorú najčastejšie dostávam od vydania rozprávkovej knižky Tajomstvo ríše draka minulý rok. Pripomína mi to pocity rodičov, ktorí sa ešte nespamätali z toho, ako im život prevrátilo ich prvé bábätko, a okolie ich už bombarduje otázkami o ďalšom.

Tých paralel je tam ešte viac – mamička sa celé tehotenstvo pripravuje na pôrod, ale tam sa to všetko ešte len začne. Práve tak sa môže zdať vrcholom celého dlhého snaženia vydanie knihy, ale jej ďalší život potrebuje ešte oveľa viac starostlivosti. Predovšetkým vtedy, keď si knihu vydávate sami.

Neznáma kniha neznámej autorky sa sama nepredá. Predstava, že kniha bez ďalšej práce zabezpečí pasívny príjem je v tomto štádiu – jemne povedané – naivná.      
Články, sociálne siete, besedy, autorské čítania, knižné veľtrhy… plus prirodzený cit nájsť tú príjemnú aj primeranú mieru propagácie, a otvorené srdce pre prichádzajúce príležitosti urobili malý zázrak a za pol roka som vypredala prvý náklad knihy – 1000 kusov. Som za to nesmierne vďačná, a to ja napriek tomu, že do tohto momentu predaj akurát pokryl vstupné náklady (kniha + audio-kniha).

Poviete si, že sú aj dôležitejšie veci ako peniaze… Samozrejme, že sú. Na knižku dostávam krásne rekcie, páči sa deťom aj dospelým, formuje sa metodický materiál pre učiteľov ZŠ, kde by sa deti cez rozprávky a pohyb učili pracovať s emóciami…
Ale pred tlačou druhého vydania sa cítim byť na tom istom mieste, ako pred vznikom knihy – aby som to zvládla, potrebujem vašu podporu a spúšťam predpredaj.

Na druhej strane mi táto situácia umožnila pozrieť sa novými očami na to, čo by ste vy i deti ocenili ako odmeny ku kúpe knihy. A myslím, že som ich vymyslela naozaj parádne – veď posúďte sami - nájdete ich po kliknutí na linku k predpredaju 😊.

Čo ďalšie ešte získate, ak si kúpite knihu?

  • Príbehy, z ktorých vaše deti tak skoro nevyrastú.
  • Kompas komplikovanou krajinou emócií.   
  • Kamaráta do pohody aj nepohody.
  • Nové témy na rozhovory s deťmi (to si rodičia aj učitelia chvália najviac).
  • Modelové situácie, ktoré si deti môžu (stotožnením sa s hrdinami) prejsť „nanečisto“.
  • Rozprávky, ktoré idú zo srdca do srdca.

Vďaka vašej podpore budem môcť vytlačiť ďalších (verím že až) 1000 kusov kníh. A ak by ste uvítali knihu aj v českom jazyku, možno sa podarí aj to 😊.
Čo poviete, podarí sa nám to spolu? Verím, že áno. A ďakujem.        

https://www.codokazemama.sk/crowdfunding/tajomstvo-rise-draka-rastuca-interaktivna-rozpravkova-kniha

Komentáre

Tajomstvo ríše draka

Som učiteľka tai chi, psychologička a mama - v rôznom poradí a v rôznych kombináciách podľa okolností :). Svoje talenty (a múdrosť získanú všetkými týmito životnými rolami) som pretavila do dvoch výnimočných diel: je to rozprávková kniha Tajomstvo ríše draka a Jantárové karty vedomia. Tie som vytvorila spolu s kamarátkou, ktorá maľovala mandaly; ja som pre karty napísala inšpiratívne texty.

Všetky články (2)